SK Laar wedstrijdverslagen

zaterdag, 18 januari, 2020
NVT

Na een goed begin van het jaar met een overwinning bij de buren van Zemst, stonden we voor een nieuwe opdracht. Deze keer thuis tegen Vilvoorde City. Een ploeg die we dit seizoen nog niet tegen gekomen zijn, maar wel kennen van het vorige seizoen. Met die wedstrijden in gedachte, wisten we dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden.
De selectie voor Laar bestond deze keer uit Stan (C), Vince, Senne, Lennert, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn, Elias en Bent. Jelle moest in extremisch nog afhaken, omdat hij nog onvoldoende hersteld was.

zaterdag, 11 januari, 2020
NVT

Voor de eerste wedstrijd van 2020 hoefden we geen verre verplaatsing te maken. Er stond al onmiddellijk een derby op de kalender tegen de buren van FC Zemst. De vorige 2 duels in competitie werden gewonnen door onze groen-witte hemden. Maar op de benefiet kregen we er flink van langs van hun A-ploeg. Gelukkig was het deze keer terug strijd met gelijke wapens en speelden we tegen hun B’s. De selectie bestond uit Stan, Senne, Lennert, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz (C), Lenn, Elias, Wannes, Bent en Lars.

zaterdag, 23 november, 2019
NVT

Na de nederlaag van vorige week, wilden onze jongens deze keer de overwinning binnen halen. De vorige wedstrijd tegen Boortmeerbeek eindigde in een 3-11 overwinning voor de groen-witte hemden. De selectie bestond uit Stan, Vince, Senne, Lennert, Loeka (C), Sibe, Lenz, Lenn, Bent en Lars. Elias en Jelle vielen met ziekte nog uit de selectie. Met 10 spelers en een koel zonnetje begonnen we om 10 uur aan de wedstrijd. Met een speciale gast aan de aftrap. Onze ex-speler Vic kwam de wedstrijd op gang trappen.

zaterdag, 16 november, 2019
NVT

De ploeg had de afgelopen weken een mooie reeks overwinningen behaald. Na vier zeges kwam de technisch sterkste ploeg van de reeks op de agenda tevoorschijn. We moesten naar KFC Haren. Vorige ontmoeting eindigde op 2-11 in hun voordeel. De selectie bestond deze week uit Stan, Vince, Senne, Jelle, Lennert, Loeka, Sibe, Lenz, Lenn, Wannes, Bent(c) en Lars.

zaterdag, 9 november, 2019
NVT

Onze toppers hadden afgelopen weken een mooie reeks overwinningen bijeen gevoetbald. Na drie zeges wilden ze die lijn maar al te graag doortrekken tegen de geburen van FC Zemst. Zeker de pimpernellers van Laar waren super gemotiveerd, aangezien er een klasgenootje bij de tegenstander meespeelde. De selectie van Laar bestond uit Stan, Vince, Senne (C), Lennert, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn, Mauro, Bent en Lars. Door een blessure werd er nog een last minute wissel doorgevoerd en kwam Jelle nog bij de selectie voor Mathijs.

zondag, 10 november, 2019
4-2

De dag voor Wapenstilstand moesten we de wapens opnemen tegen het 5de geklasseerde SC Mechelen. Onze tweede thuismatch in evenveel weken moest nu toch stilaan maar eens voor de kentering zorgen. Een eerste thuiswinst was écht wel noodzakelijk! Op verplaatsing pakten we de volle buit tot nu toe. Thuis liep het echter keer op keer mis.

zaterdag, 2 november, 2019
NVT

Een week na onze geweldige overwinning tegen OHL, trokken onze toppers richting Keerbergen. Ondanks de dreiging van een forfait door te weinig spelers van de thuisploeg op woensdag, kregen we donderdagavond de bevestiging. De wedstrijd gaat gewoon door, tot opluchting van spelers en trainer. De selectie bestond deze keer uit Stan, Vince, Jelle, Lennert, Loeka, Sibe, Lenz (C), Lenn, Wannes, Bent en Lars.

zondag, 3 november, 2019
6-8

Onze vijfde thuismatch was de clash met de leider uit onze reeks. Koningshof kwam op bezoek. En dat zou iedereen geweten hebben. Na onze 5de uitwinst van de vorige week op Rapid was het terug dringen voor de plaatsen in de startende elf. Niels kwam terug uit blessure. Koen en Wout waren terug uit verlof. Lars daarentegen was geschorst. Sam is zo goed als fit. Jonas en Karel liggen nog in de lappenmand. Met Kris en Jona werd de afspraak gemaakt dat Jona deze week zou starten. Kris speelt volgende week, door afwezigheid van Jona omwille van werk, sowieso terug.

zaterdag, 26 oktober, 2019
NVT

Na de mooie 2-15 overwinning van vorige week op Meise, stond er nu een thuisduel tegen Oud Heverlee Leuven op de planning. De vorige ontmoeting eindigde op 7-1 voor de Leuvenaars, dus was het een zware klus die te wachten stond. Vanaf woensdag werd er al gecoacht aan het mentale om het geloof in eigen kunnen te laten toenemen. Er waren toen nog wat twijfelende handjes in de kleedkamer na de training op de vraag of we konden winnen tegen OHL. Vrijdag was iedereen overtuigd dat het kon, mits de nodige inzet.

zondag, 27 oktober, 2019
1-2

Onder een blinkend herfstzonnetje trok onze eerste ploeg deze week naar Deurne voor de confrontatie met het nummer 5 in de stand, Rapid. We gingen ervan uit dat we een knappe accommodatie met kunstgras zouden aantreffen in het Rivierenhof. Op de site van de bond stond namelijk genoteerd dat de wedstrijd op een synthetisch veld gespeeld zou worden. Niets bleek echter minder waar te zijn dan dat. Op een bepaalde manier was het kunstgras: het was namelijk een kunst om mooi gestroomlijnd voetbal te spelen op deze abominabele grasmat. Één ding werd onmiddellijk duidelijk.