SK Laar wedstrijdverslagen

zaterdag, 19 oktober, 2019
NVT

Het seizoen was juist halverwege vorige week, dus begonnen we met vol goede moed aan de terugronde. We trokken naar Meise, vorig duel eindigde in 8-4 voor Laar. De selectie bestond deze week uit Stan, Vince, Senne, Jelle, Lennert, Loeka, Sibe, Lenz, Lenn, Elias, Bent en Lars. We vertrokken nog in de gietende regen in Laar, maar eens ter plaatse was de regenbui voorbij.

zondag, 13 oktober, 2019
1-2

De wind blies onze eerste ploeg vandaag naar zijn verste verplaatsing van het seizoen. We landden ergens tussen de velden in the middle of nowhere in het Oost-Vlaamse Sinaai-Waas. In deze deelgemeente van Sint-Niklaas vond in het jaar 1684 het laatste Vlaamse heksenproces plaats. Hopelijk was het SK Laar-doel vandaag niet behekst zoals het dat vorige week wél leek te zijn! Vos Reinaert beschikt over een mooie accommodatie en een goed veld. Al verdient de parking dan weer wel een opknapbeurt.

zaterdag, 12 oktober, 2019
NVT

Na de mooie collectieve prestatie van vorige week tegen Boortmeerbeek, was Nossegem de tegenpartij van dienst. Het zou geen gemakkelijke tegenstander worden hadden we al geanalyseerd. De Laarse selectie bestond deze keer uit Stan, Vince, Senne, Jelle, Lennert, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn, Mauro(C) en Bent.

zaterdag, 5 oktober, 2019
NVT

Het was en grijze en kille zaterdagmorgen wanneer we naar Boortmeerbeek trekken. Deze week bestond de selectie uit Stan, Senne, Jelle, Lennert (C), Loeka, Sibe, Lenz, Lenn, Mauro, Bent en Lars. De aftrap stond gepland om 10u45, maar doordat het veld bezet was, begonnen we ruim 20 minuten later aan de wedstrijd.

zaterdag, 28 september, 2019
NVT

Het warme weer van de voorbije weken had plaats geruimd voor een grijze, druilerige dag. Na de spannende wedstrijd van vorige week tegen FC Zemst die we met het kleinste verschil wonnen, gaven we deze week thuis partij tegen Haren. De selectie van Laar bestaat deze week uit Vince, Senne, Jelle, Loeka, Mathijs, Sibe (C), Lenz, Lenn, Mauro, Bent en Lars. De geblesseerde Stan werd nog vervangen, waardoor Lennert de selectie vervolmaakte.

zaterdag, 21 september, 2019
NVT

Net zoals een week geleden, beleven we weer een prachtige nazomer dag met temperaturen rond de 25 graden. Gelukkig moeten onze spelers niet lang in de wagen zitten voor de verplaatsing naar FC Zemst. Een heuse derby, wat blijkbaar toch ook een beetje leeft bij de kinderen (vooral die van de pimpernel). De zenuwen zijn dan ook strak gespannen in de kleedkamer, zeker als er nog een tweede ploeg bijkomt. We besluiten dan maar vlug te gaan opwarmen en te focussen op de wedstrijd. Het kunstgras en het wedstrijdverloop zal de gevoelstemperatuur enkel nog verhogen.

zaterdag, 14 september, 2019
NVT

Op een nazomerse zaterdag kwam KNV Keerbergen langs voor onze toppers partij te geven. Na de nederlaag van vorige week in Leuven, hoopten we nu op een beter resultaat.
De selectie bestond deze keer uit Stan, Vince, Senne, Jelle, Lennert, Loeka (C), Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn, Bent en Lars.

zaterdag, 7 september, 2019
NVT

Na de overwinning van vorige week tegen Meise, volgde nu een nieuwe uitdaging. We trokken naar Oud-Heverlee Leuven met het gedacht dat het een betere ploeg zal zijn dan Meise. De selectie bestond uit Stan, Vince (C), Senne, Jelle, Lennert, Loeka, Mathijs, Sibe, Lenz, Lenn, Wannes en Lars.

We begonnen eraan met Loeka in doel, Stan, Senne en Lennert nemen de verdedigende taken op hun. Lenn als spelverdeler en in de aanvalslinie stonden Lenz, Vince en Mathijs.

zaterdag, 31 augustus, 2019
NVT

Zaterdag 31 augustus was het startschot van de nieuwe competitie. Voor onze jongens
Stond er een thuiswedstrijd tegen KFC Meise als eerste opdracht geprogrammeerd.
Met dit nieuwe seizoen kregen we ook enkele nieuwe gezichten te zien. Zo kwamen Bent Lennert en Lars er nieuw bij. Ook nieuw dit seizoen is dat we niet langer 5 tegen 5 spelen, maar dat we 8 tegen 8 spelen. Het beloofd dus een uitdagend seizoen te worden.
De selectie bestond deze week uit Vince, Senne, Jelle, Lennert, Loeka, Mathijs (C), Sibe, Lenn, Bent en Lars.

zaterdag, 20 april, 2019
NVT

Dit paasweekend gaan onze U6 op tornooi in Walem - schitterend zomerweer en voor sommigen hun allereerste match of tornooi. De toekomst van SK Laar .. Topteam !!!!
Onder deskundige leiding van Tim, Laurent, Joeri en Kelly: Mats, Lou, Rune, Roan, Kobe, Maxim, Ward, Lukas, Brax en Thijs