zaterdag, 27 oktober, 2018
Resultaat:
NVT

Na het zware tweeluik verplaatsingen speelden we weer op eigen veld. Na 2 nederlagen op rij waren we erop gebrand om nog eens te winnen. De selectie van SK Laar bestond deze week uit Stan, die zijn come back maakte, Vince, Loeka, Sibe, Lenz, Lenn en Wannes. Deze week hadden we ook een gelegenheidscoach. Kevin Van Calck was, in kader van zijn opleiding, de trainer.

We begonnen aan de wedstrijd met Loeka in doel. Verder stonden Stan, Lenn, Sibe en Vince (kapitein) aan de aftrap. We begonnen meteen aan een hoog tempo. De bezoekers wisten niet wat hun overkwam. De aanvalsgolven langs de flanken volgden elkaar in sneltempo op. Zo kon Sibe geregeld zijn flank afgaan en een voorzet geven, waaruit Lenn en Vince steeds dreigend waren. Zo stond het al heel vlug 2-0 met telkens Lenn als afwerker. De bezoekers scoorde ook heel vlug met een lobbal over Loeka, 2-1 na 5 minuten spelen. De thuisploeg bleef echter doorgaan en Lenn legde er weer 2 binnen. Na mistasten van Loeka konden de bezoekers ook nog eens score, 4-1. Lenn kreeg er niet genoeg van en scoorde na 12 minuten zijn 5de doelpunt al. Nog voor het einde van het eerste blokje pikte Vince ook nog zijn doelpunt mee.

Met 6-2 begonnen we aan het 2de blokje. Lenz en Wannes waren ondertussen in de ploeg gekomen. Maar de thuisploeg bleef doorgaan op hetzelfde elan. Met 2 doelpunten van Lenz stond het al 8-2. Stan gaf achteraan geen ruimte weg en zorgde ervoor dat Loeka niet veel werk meer kreeg. Vince en Wannes dikte de score nog verder aan en zo trokken we de rust in met een comfortabele 10-2 tussenstand.

Na de rust was het Vince die de keeperhandschoenen had aangetrokken. Verder stonden Lenn, Wannes, Lenz en Sibe op het veld. De motivatie hadden ze duidelijk niet achtergelaten in de kleedkamer, waardoor de thuisploeg bleef scoren aan de lopende band. Opnieuw 2 keer Lenz en Wannes ook nog is. Zo stond het al 13-2 na een kleine 40 minuten voetballen. De bezoekers konden Vince ook is verschalken en milderde tot 13-3. Laar was nu helemaal los en duwde het gaspedaal nogmaals volledig in. Sibe en Lenz scoorden allebei nog 2 doelpunten en zo was de stand na 45 minuten opgelopen tot 17-3.

Met nog 15 minuten te gaan, wou de thuisploeg het tempo niet laten zakken en bleven ze volop doorgaan met score. Loeka zorgde al vlug voor de 18-3. Na een mooie actie aan de zijlijn van Sibe, die zijn man mooi in de wind zette, ronde Lenn de zoveelste combinatie mooi af, 19-3. Loeka trapte er nog vlug 2 binnen zodat hij de derde speler van de dag was met een hattrick. 21-3 en de wedstrijd was aan de laatste minuten toe. Lenz zorgde met zijn 7de van de partij voor de 22-3. Het laatste wapenfeit was dan nog voor de bezoekers, die nog een eerredder wisten te score. Zo werd de eindstand 22-4.

Een heel mooie collectieve prestatie wat de mannen zeker is verdiende. Ze bleven aanvallen ondanks de riante voorsprong. Volgende week een nieuwe thuiswedstrijd. Dan spelen we thuis tegen SK Nossegem om 12u00. Supporters allen op post!