zondag, 20 maart, 2016
Resultaat:
0-3

Retro, Jokke, Dagmar , Schappe, Stiers, Geert T, Steyvers, Debacker Niels,Steven Moens, Kimme, , Pieter Wynants en Bakker.

Bart Vandewiele mocht arbitreren en stelde zich vrijwilliger daar hij zijn lenzen was vergeten. Van het begin bij de match , vrijschop en corner net niet , dan de beurt aan Avia mis. Het gaat op en neer. Plots Bart Stiers naar de Jokke die verlengt naar den Bakker 0 tg 1. De verdediging speelt goed en Niels laat zich gelden alsook Retro met een mooie safe.

Ste minuut Hands en penalty Jokke , mag hem omzetten en 0_2. Rusten met voorsprong en Vdw heeft al geel gegeven aan bezoekers terecht. Tweede helft Avia zet druk, de druk veranderde van de ene ploeg naar de andere. Een vrijschop van Avia mis Corner Jokke en kimme net mis. Kansen worden gecreƫerd. Bakker naar Jokke en een streep buiten den bakkeree 0-3 . Delegee betalen en receptie van Avia . Nog een belangrijke match te ondergaan op Condor.